Om oss

Golv & Miljö i Ekängen AB ingår sedan januari 2022 i Hagblomgruppen och är lokalt systerbolag till Stenbergs Måleri i Jönköping. Bolaget har idag 3 st. årsanställda.

Vår verksamhet och vår marknad
Vi säljer och monterar alla typer av golv och väggbeklädnander såsom plast, linoleum, kakel och klinker. Vi verkar inom Jönköpings Kommun. Bland våra kunder finns byggföretag, bostadsbolag, statliga och kommunala bolag, privata fastighetsägare, landsting, försäkringsbolag och privata kunder.

Tar ansvar för helheten
I våra uppdrag ingår ofta ett helhetsåtagande där vi hjälper dig att styra projektets alla delar. Det innebär t ex att vi samordnar alla involverade, t ex byggare, vvs-hantverkare, elektriker etc.

Hög service och tillgänglighet
Vi erbjuder alla våra kunder hög service och tillgänglighet, oavsett om arbetet är litet eller stort. Såväl projektledning, kalkylfunktion för snabb offerering samt en under kontorstid ständigt bemannad växel och administration är en naturlig del i vår verksamhet.

Golv & Miljö i Ekängen ingår sedan 2022 i Hagblomgruppen.

image

Golv

Vi utför alla i branschen förekommande målnings-och golvarbeten både ut- och invändigt, både renovering och nybyggnation. Vi utför läggning av plastmattor, trägolv och slipning av golv samt montering av kakel & klinker.

Golv & Miljö i Ekängen är medlem i Golvkedjan och strävar ständigt efter att utföra våra uppdrag till högsta möjliga kvalitet med minsta möjliga påverkan på miljön.

Läs mer om golv

Nyanser & Tips

Vi utför både små och stora uppdrag till såväl företag som privatpersoner. Här ser du arbeten som vi utfört och andra saker som händer hos oss. Följ oss gärna på Instagram.

image

ROT-avdrag

ROT-avdraget ger dig möjlighet till 30% skattereduktion på kostnaden för arbeten upp till 100 000 kr per år. På rotavdrag.se och skatteverket.se kan du se vad som gäller.

Läs mer
image

Certifiering

Genom att certifiera vår koncerns bolag så skapar vi förutsättningar för att leva upp till förväntningar och krav som kunderna har på oss som leverantör.

Läs mer
image

Inspiration

Vilka tapeter ska jag välja eller vilket kakel passar bäst i badrummet? På Hagbloms/Harryssons Färghandel finns massor av tips och länkar som väntar på dig!

Läs mer
image

Våra Systerbolag

Alla Koncernens bolag verkar under eget namn och är starkt förankrade på respektive marknad. Här hittar du en förteckning över bolagen i koncernen.

Läs mer
image

Hagblomgruppen

Hagblomgruppen har anor från 1920-talet och är för närvarande ett av de större måleriföretagen i Sverige. Vi har idag ca 450 årsanställda med en omsättning på ca 450 Mkr.

Läs mer
image

Lediga jobb

Vi söker ständigt efter kompetenta målare eller golvläggare som kan göra oss ”en nyans starkare”. Titta vilka företag i vår koncern som söker personal just nu.

Läs mer

Kontakta oss

offert

  Fyll i koden:captcha

  Golv & Miljö i Ekängen AB
  Instrumentvägen 11
  553 02 Jönköping
  036-125 060 info@egm.nu
  <br />
<b>Notice</b>: Undefined variable: image in <b>/home/xmdeloyd/public_html/hagbloms.se/wp-content/themes/effect-tema/sub-page-1.php</b> on line <b>380</b><br />
  <br />
<b>Notice</b>: Undefined variable: image in <b>/home/xmdeloyd/public_html/hagbloms.se/wp-content/themes/effect-tema/sub-page-1.php</b> on line <b>380</b><br />